Actualidad

Dos manifestaciones por la caza con apoyo institucional

Redacció – Cardona – 05/10/2017

LaRFECy laFCCs’impliquen en la manifestació de la Plataforma en Defensa del Món Rural Balear celebrada el passat dia 30 de setembre a Palma de Mallorca sota el lema «JA NOCANMÁS«.

El vicepresidente de laRFECi president de la Federació Balear de Caça, PedroBestardha insistit en la necessitat d’unir el col·lectiu caçador per a defensar el món rural davant aquesta minoriapseudoecologistai animalista que de mica en mica va privant i prohibint les tradicions del món rural. En finalitzar la marxa, s’ha llegit un manifest en aquest sentit i on s’ha animat als caçadors a mostrar sense temor els valors del col·lectiu i sentir-se orgullosos d’ells.

Al mateix temps, laRFECy laFCCtambién han participado activamente en la masiva manifestación en defensa del mundo rural celebrada en Córdoba bajo el lema «En defensadel mundoruralysustradiciones«, convocada per 15 entitats d’àmbit nacional i regional. En aquesta manifestació hi han participat més de 40.000 persones. El president de laRFEC,ÁngelLópezMaraver,junto con otros presidentes como el de laFCC,SergioSánchez, han encapçalat la manifestació i han demanat respecte pel món rural i tot el que l’envolta.


Deja un comentario

cinegeticat gifPublicidad