Actualidad

Picanyol repite descuento a favor de los perros cazadores

Redacció – Barcelona – 21/12/2015

L’agent d’assegurances Moisés Picanyol repetirà durant la temporada 2016 el 30% de descompte en la contractació d’una pòlissa d’esparracades de gossos del senglar.

La bona rebuda que va tenir la temporada passada aquesta oferta entre molts gossers de Catalunya ha servit per repetir el descompte i d’aquesta manera premiar la fidelitat.

atendiendo un perro herido
atendiendo un perro herido

Les esparracades dels senglars als gossos de caça cada vegada són més freqüents, però ja fa temps que el col·lectiu de gossers es trobava poc cobert per pal·liar aquests costos. Molts gossers expliquen que si alguna vegada alguna asseguradora els feia una pòlissa d’esparracades, la temporada següent els posava preus astronòmics o, senzillament, ja no oferia aquest servei. Així doncs, Picanyol, coneixedor d’aprop de les inquietuds dels gossers, va apostar per trobar un producte beneficiós per ambdues parts i sembla que s’està consolidant.

Els gossers són uns enamorats de la seva afició i la majoria de vegades no comptabilitzen els costos de manteniment i tinença d’aquests animals per no plegar i deixar-ho córrer tot. Celebrem la iniciativa! Qualsevol oferta que alleugeri les seves despeses sempre és benvinguda.


2 comentarios sobre “Picanyol repite descuento a favor de los perros cazadores

Deja un comentario

Genérico CinegeticatPublicidad