Actualitat

Calendari solidari de Mujeres por la caza

Redacció – 09/11/2015 – Barcelona

Jóvenes por la caza torna a donar un cop d’efecte a favor de normalitzar la caça. En aquest cas, ha estat la delegació de Mujeres Por la Caza, que representa el col·lectiu femení de l’associació, la que ha desenvolupat el següent projecte:

Un calendari solidari per recolzar la lluita contra el càncer infantil, posant de manifest que els caçadors/es son persones responsables, amb sentiments i compromesos amb el món actual.

calendarios jovenes x la caza
Calendari solidari 2016

La recaptació es donarà íntegrament a l’ Asociación Alba Pérez, creada per ajudar en la investigació del càncer en els nens i recolzar econòmicament les investigacions que efectuen diferents hospitals del nostre país.

El cost del calendari solidari és de 7€ + 4€ de despeses d’enviament (sense límit d’exemplars enviats per únic import de 4€ d’enviament).

Com aconseguir-lo?

1- Ingressar l’import dels calendaris (7€/unitat) més els 4 € de despeses d’enviament al següent compte corrent:

Banc Santander 0049-4373-30-2810002732

Beneficiari: Jóvenes Por la Caza

Concepte: Calendario Solidario MXC

2- Un cop efectuat l’ingrés, enviar el resguard/justificant de pagament al correu melbdn@hotmail.com

3- Al mateix correu indicar l’adreça on es volen rebre els calendaris.

Jóvenes Por la Caza agraeixen el suport, la participació i les aportacions de totes les persones i entitats que han fet possible aquest calendari:

JOCAN, ADECAP, Gazteak, JOCAEX, Cárnicas DIBE, el buscador de caza Monteros y Cazadores, El club de caza de Real Ibérica de Monteros, La Revista Cinegeticat, Mer Sánchez, Armeria Climent, Federación Territorial de caza de Barcelona, APEGA, La orgánica Dehesas y Umbrías, Chenil Candelama, Miguel Ángel Arnau, Droguería Perfumería Gonzalo, Club de caza y tiro “La moderna contestaba” y Enredate.

Pròximament es comunicarà els diferents punts de venda.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat