Actualitat

Campionat de Catalunya de recorreguts de caça

FCC – Barcelona – 26/06/2015

El passat diumenge 21 de juny va disputar-se el Campionat de Catalunya de Recorreguts de Caça a la Finca El Pascol, de Caldes de Montbui, Barcelona. A les 8:00 del matí ja començava el moviment amb les primeres inscripcions i finalment van registrar-se un total de 73 participants.

La tirada, organitzada en 5 camps i a 100 plats, va anar molt bé i cap a les 16:00 es donava per acabada però es va haver de fer desempat i la competició va allargar-se fins a les 17:00 hores. Finalment, Angel Balleste, amb un total de 91 punts, va quedar primer de la classificació general. La segona posició va ser per Joaquim Periañez amb 89 punts, seguit per Xavi Ortiz amb 89 i al quart lloc, Francisco Rodríguez amb 87.

IMG_6271
Participants del campionat

Ells quatre tenen una cita del 10 al 12 de juliol, a l’habitual localitat de Castillejo de Robledo (Soria), on es celebrarà el Campionat d’Espanya de Recorreguts de Caça.

Igual que va passar amb el Campionat de Catalunya de Compak Sporting, la modalitat de Recorreguts també va tenir la sort de comptar amb la presència d’un càmera del programa Zona UFEC, l’espai televisiu emès al canal Esport3 en col·laboració amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, on cada setmana es fa un repàs a la feina i als triomfs dels i les esportistes catalans/es en competicions de casa nostra i arreu del món en diferents disciplines.

Encara no sabem quan emetran el material gravat el diumenge, però tan aviat com ens ho notifiquin ho farem saber a través de la pàgina web i també publicarem el vídeo per aquells que no puguin veure el programa en el moment de la seva emissió.

Volem donar les gràcies a la Representació Territorial de Barcelona, a la Finca el Pascol amb especial menció al Peret, als jutges i als tiradors per la seva participació i col·laboració.

Recordem que els/les usuaris/usuàries registrats a la nostra pàgina web (www.federcat.com) poden clicar a la pestanya d’Imatges i accedir a la Galeria de fotografies d’aquest campionat.


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat