Actualitat

Cinegética 2016: un gran èxit!

redacció Cinegética – Madrid – 22/03/2016

Cinegética s’ha tornat a confirmar com un gran èxit, recolzat per la gran afluència de públic i per l’alt nivell de negoci assolit pels expositors.

En aquesta ocasió l’ampliació dels passadissos i la presència constant del públic, va fer que es pogués gaudir d’una fira més còmoda i tranquil·la tant per als visitants com per a expositors, produint-se aglomeracions només en el matí de dissabte. Al llarg del cap de setmana, Cinegética 2016 va rebre 34.900 visites, enfront de les 33.500 que va registrar en la passada edició.

El pavelló 12 d’IFEMA, va tornar a acollir 11.000m2 d’exposició dedicats a la caça i la pesca, en els quals més de 250 expositors procedents de tot el món van presentar les seves últimes novetats.

Una any més la pesca ha tingut gran importància gràcies a l’FlyMad: II certamen de muntatge de mosques, i a les contínues demostracions que es van dur a terme a la piscina de Cinegética.

Cinegética2016

La fira ha tornat a desplegar un ampli ventall d’activitats i conferències perquè els visitants visquin la seva passió per la caça i la pesca més enllà de la mera exposició. Entre elles destaquen les clàssiques, com la galeria de tir amb arc i la de carrabina, les exhibicions de vol de rapinyaires o les demostracions de gossos. A més, es van realitzar cursos de mesurament del SCI, conferències i tallers sobre la pesca de depredadors, l’assemblea de AEPES o conferències sobre el tir a llarga distància, la importància de l’ADN en la caça o sobre la situació del conill en els nostres camps.

Així mateix, Cinegética es va traslladar al Hotel Meliá Castilla, en què es van dur a terme dos importants sopars. Durant la nit de divendres es van concedir els Premis Cinegética i Culminum Magister, i la nit de dissabte es va desenvolupar el sopar de gala del SCI.

Un cop finalitzada Cinegética 2016, l’organització vol transmetre el seu més sincer agraïment a tots els expositors, patrocinadors i col·laboradors per la seva gran confiança i suport incondicional; als mitjans de comunicació per la seva constant ajuda; i gràcies a tot l’equip que ha treballat dur perquè tot fos a la perfecció aquest cap de setmana. Però, sobretot, volem agrair als 34.900 visitants que fidelment van apostar una vegada més per Cinegética.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat