Actualitat

Es celebra el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos 2015

FCC – 12/11/2015 – Barcelona

Aquest passat dissabte 7 de novembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Caça Menor amb gos al vedat de Serracanya, Barcelona.

Una mica abans de les 9:00 del matí, es donava la sortida als 22 participants d’enguany; dinou homes i tres dones. Amb un dia molt assolellat i una zona extensa i irregular, els participants i els seus gossos van patir una calor poc habitual per aquest època de l’any. A partir de les 13:00 van anar arribant els primers participants a la zona de control i quan faltava poc per les 14 hores va entrar l’últim contendent.

Es van abatre 52 de les 115 perdius que s’havien engegat a primera hora del matí i el campionat va desenvolupar-se amb total normalitat.

El guanyador d’enguany va ser Sergi Rodríguez (Barcelona) i el seu epagneul Panchito amb 4.400 punts, seguit de Jordan Edo (Terres de l’Ebre) amb la mestissa Chispa i 2.750 punts i en tercera posició Toni Farré (Tarragona) amb la Drahthaar Yola i també 2.750 punts però amb l’entrada a control una mica més tard que el seu company.

campionat catalunya 2015
campionat catalunya 2015

Pel que fa a les dones la campiona va ser, per tercer any consecutiu, Laia Sadurní (Barcelona) amb la seva Bretona Coloma i 1.100 punts. Seguida d’Irene Pi (Barcelona) i el seu Setter Euskitze amb 550 punts i finalment Eva Rius (Girona) amb l’Epagneul Charly i 0 punts.

DSC_0289
El podi femení

Quedem a l’espera que la RFEC ens informi de les dates i localitat del seu Campionat de Caça Menor per poder informar als nostres participants.

Volem donar les gràcies als propietaris del vedat de Serracanya per la seva magnífica acollida i pel servei atent i impecable que ens van donar, així com tota l’ajuda que ens van prestar per la competició. I com sempre, també volem agrair al Faisà d’or l’entrega de les perdius pel Campionat.


Deixa un comentari

MussapPublicitat