Actualitat

Festa sorpresa de jubilació del cap d’Agents Rurals del Bages

Jordi Garcia – Sallent – 21/01/2017

Multitudinària festa de jubilació de Lluís Vila, Cap de Comarca dels Agents Rurals del Bages.

Ahir es va celebrar al Restaurant la Sala de Sallent una festa sorpresa pel comiat de Vila. A l’acte varen assistir més d’un centenar d’amics, entre els quals hi havia companys de feina, caçadors, familiars, autoritats, adf’s, bombers, propietaris forestals, policia local, mossos i protecció civil.

Els mateixos companys de l’oficina del Bages van ser els encarregats d’organitzar tota la festa, en van ser els animadors i els encarregats de donar els regals i li van fer un petit vídeo molt emotiu.

Lluis Vila mostrant un dels regals que li van fer.

Vila, acompanyat de la seva família, va estar en tot moment emocionat i no va parar d’agrair a tothom l’assistència. Sorpresa i emoció són els sentiments que van dominar la vetllada, plena de referències a la seva tasca professional i, sobretot, al seu tarannà personal.

Lluís Vila feia 36 anys que formava part del cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Va començar fent de guarda a la Ribera de Cardós, durant 5 anys. Després el van traslladar al Penedès on va estar 2 anys més, fins a acabar a Manresa, on s’ha jubilat aquest gener. Vila ha exercit de Cap de comarca del Bages durant 28 anys i la seva determinació per cuidar la natura i per la investigació d’incendis forestals (que desgraciadament li ha tocat viure en moltes ocasions) ha estat sempre la seva passió. Ha estat un element clau per a aconseguir un bon equip d’agents a la comarca, molt ben estructurat i unit.

El col·lectiu caçador de la zona coincideix amb què Vila sempre ha portat el control de l’activitat cinegètica amb grans dosis de sentit comú, com a coneixedor dels problemes del territori, practicant de l’afició i conscient de les adversitats que troben els caçadors amb les lleis obsoletes que regulen l’activitat. Esperem que el relleu tingui el mateix tarannà en aquest sentit.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat