Actualitat

Nobel Sport Espanya i JG-Excopesa llança la seva renovada gamma de cartutxos

Grup Competició – Barcelona 31/03/2015

El redisseny de la imatge que des Nobel Sport Espanya i JG-Excopesa ha realitzat a la seva gamma de cartutxos, ajudarà a actualitzar la presentació visual d’aquests productes i transmetre així una imatge de modernitat, basada en la preocupació pels gustos de tirador actual , mostrant dinamisme i innovació. Aquests valors són fonamentals per atreure noves generacions i fidelitzar els usuaris més exigents.

Aquest restyling es basa únicament i principalment en la modificació de les caixes i els colors de les beines, sense afectar en cap concepte al producte. Es pretén que d’una forma visual i més ràpida, els tiradors sàpiguen identificar, amb un simple cop de vista, el cartutx que s’està emprant. En definitiva, oferir una informació més clara i detallada de la nostra extensa gamma de cartutxos per a cadascuna de les modalitats que estan concebuts.

Així, els canvis estètics més substancials es poden resumir en el següent quadre.

FullSizeRender (5)

A més, incorporem dues noves línies a la nostra família. La primera d’aquestes es tracta d’un cartutx anomenat JG Trap de Tipus 1 a carregar 24 i 28 gr. i que és el cartutx d’entrada a la família JG. Es presentarà amb una beina de color gris, i culot Tipus 1, fàcilment identificable. La segona incorporació és un cartutx especial per Hèlixs, configurat amb un culot T5, carregat amb 32 gr., Adaptat al nou reglament i presentat en una elegant beina de color vermell.

Cajas tiro para web (Copy)

Tota la gamma de cartutxos Nobel Sport Espanya i JG-Excopesa està ja disponible en armeries i punts autoritzats de venda.

Participa amb estil i guanya amb Nobel Sport Espanya i JG-Excopesa!


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat