Actualitat

Nova revista de març 2017

Eduard Melero – Cardona – 28/02/2017

La revista de març ja està disponible en digital al iQuiosc http://www.iquiosc.cat/cinegeticat/numero/19 i la versió en paper, aviat arribarà a les llars dels subscriptors, a les armeries col·laboradores i a la llibreria Viñas de Cardona.

En aquesta nova edició des de l’editorial denunciem els fets ocorreguts a Aspa i al mateix temps demanem respecta per la caça.

També presentem la nova Federació d’Ocells Fringíl·lids, que neix fruit de la demanada dels dos col·lectius (el caçador i l’ocellaire) per tal de no barrejar activitats i cadascú pugui sentir-se millor representat.

Exposem com està la munició sense plom a Europa, El Moisés Boza ens explica què és el fototrampeig i per a què serveix.

L’ Albert Pou a la seva secció “Rastrejant la genètica” ens rastreja la raça Porcellana i entrevista al President del Club del Porcelana, Jordi Almeda.

Amb el Miquel Benítez parlem de l’ensinistrament de gossos per acostumar-los al Beeper i el seu ús per la caça de la becada.

El nou col·laborador, Salvador Riera ens presenta un estudi sobre l’alimentació dels tudons realitzat a entre el Montseny-Montnegre i el Segrià-Pla d’Urgell.

Presentem el rècord de cabirol caçat a Catalunya l’any 2016 pel caçador berguedà Oscar Pascual i naturalitzat de cos sencer per Taxidèrmia el Boc.

Entrevistem la societat de caçadors de les Llosses al Ripollès i la jove caçadora vilafranquina Laia Sadurní.

En Daniel Olivera fa una carta de reflexió de l’assassinat dels dos Agents Rurals.

La Mariola Rafart, a la seva secció ens mostra una de les parts més dures dels gossers, les visites al veterinari en dies de cacera.

El veterà caçador Miquel Serra escriu sobre el Ter, un gos que recorda amb gran enyorança i que troba a faltar.

El xef Toti delecta als subscriptors amb una recepta de civet de senglar amb xocolata. Sempre potenciant el consum de la carn de caça!

i mooolt més!


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat