Actualitat

Nova titulació d’Expert en Gestió de fauna i infraestructures de transport

El nombre d’accidents amb animals està augmentant a les carreteres d’arreu d’Europa, i en general creixen els conflictes entre la fauna i les infraestructures de transport. Els professionals que treballen en gestió de fauna, espais naturals, o altres àmbits de la planificació i gestió del territori, poden capacitar-se per definir i aplicar mesures que redueixin aquesta problemàtica.

La Universitat de Barcelona imparteix el curs que permet optar a la Titulació oficial d’Expert en Gestió de Fauna i Infraestructures, i que aborda tant els conflictes que generen les infraestructures en projecte com les que estan en funcionament.

El quadre docent interdisciplinari integra professionals tant de l’enginyeria com de medi ambient, incorporant una amplia representació d’empreses i administracions públiques que gestionen carreteres, ferrocarrils i aeroports. El curs dirigit per la Dra. Carme Rosell, de Minuartia, i el Dr. Xavier Ferrer de la Universitat de Barcelona tindrà lloc de gener a maig de 2015, a la Facultat de Biologia.

Places limitades. Preinscripció fins al 15 de desembre.

Més informació a la Web Curs Fauna i Infraestructures

pas_sup_fauna_minuartia


Deixa un comentari

MussapPublicitat