Actualitat

Programa Fira Caçador de Solsona i Comarca 2018

Miquel Badia – Solsona – 27/04/2018

La Societat de Caçadors de Solsona i Comarca ja ha elaborat el programa d’actes de la pròxima fira que se celebrarà els dies 19 i 20 de maig al Camp del Serra de Solsona.

Així doncs, el dissabte hi ha organitzada una prova de treball amb gossos de rastre sobre senglar que s’efectuarà pels boscos del vedat amb l’objectiu de mostrar les qualitats dels gossos participants per trobar el rastre dels senglars, setiar-los i llevar-los amb els seus corresponents empaits. Els assistents podran observar des de punts estratègics el treball dels gossos i gaudiran així dels empaits i les seves veus celestials.

Diumenge, la Societat Ocellaire El Passerell organitzarà i recuperarà la trobada de resistència amb pinsans, verdums, caderneres i passerells. Una cita pels amants dels fringíl·lids.

Es comptarà amb diferents estands vinculats a l’activitat cinegètica i una bona exposició de gosses de caça. També en el marc de la fira hi haurà servei de bar i una degustació de carn de caça a càrrec de Josep Serra (Ensies).

Per més informació, contacteu al 616 974 394 (Anna) – 696 863 296 (Tomàs)

 


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat