Atacs incívics contra els caçadors | Cinegeticat - gestió, caça i equilibri
Actualitat

Atacs incívics contra els caçadors

Atacs incívics contra els caçadors 1

J.Garcia – Tarragona – 01/02/2016

Dissabte dia 30 de gener, s’organitza una cacera a la Reserva del Parc natural de la serra del Montsant (província de Tarragona) on vam ser acompanyats per tres agents rurals des de l’inici de la cacera fins al final. Els que anaven de parada van aparcar els cotxes a la part de dalt del camí, així deixaven pas als cotxes amb els remolcs dels gossers per poder aparcar a baix de tot del camí on podíem girar juntament amb el cotxe dels agents rurals.

Els Agents varen estar tota la cacera informant els excursionistes i altres usuaris del medi, que si seguien endavant, entrarien dins del recinte de la batuda que s’estava fent.

Un grup dels excursionistes indignats per la celebració de la batuda, quan varen passar per davant dels cotxes dels caçadors, es va dedicar a desinflar les rodes dels vehicles, ficar pedres dins dels remolcs, ficar pinyes dins dels tubs d’escapament, escriure insults als vidres dels cotxes i finalment van ficar trossos de pals dins del cadenat que ens va permetre entrar camí endins.

IMG_6124
reparant els desperfectes

Com que els caçadors som un gran equip, ben organitzat i preparat, mitjançant un compressor petit es van inflar les rodes de tots els vehicles que les tenien desinflades i es van retirar els obstacles que aquells incívics ens van preparar.

Amb aquest petit escrit, vull reclamar respecte vers el nostre col·lectiu, el qual està totalment regulat, legislat, controlat i a més a més fem una tasca important per la natura, que si no la féssim nosaltres, hauríem de destinar diners públics perquè algú altre la realitzes.


Genèric CinegeticatPublicitat
%d bloggers like this: