Actualitat

Biodiversidad a un kilómetro de casa

Redacció – Barcelona – 04/02/2016

El centre d’interpretació de la natura Ataria, situat a la zona humida de Salburua (Vitòria) ha inaugurat una galeria fotogràfica on es mostra la biodiversitat que hi ha al costat de la capital Alabesa. Les imatges són del fotògraf professional Mikel Arrazola, qui ha quedat sorprès en veure la riquesa d’espècies que hi ha al costat del centre de Vitòria. En total s’han seleccionat 35 obres entre les quals destaquen, cabirols, senglars, milans, perdius, … Totes efectuades als voltants de Gardelegi.

L’exposició està muntada de manera que les imatges, algunes retallades i altres en forma de silueta, simulen la ubicació natural, queden suspeses a l’aire o estan mig amagades entre altres elements, tots reciclats, com poden ser palets o bé caixes de cartó de grans dimensions.

Detall exposició

Detall exposició

L’exposició romandrà oberta fins al 7 de març i la presentació oficial la va fer la Consellera de Medi Ambient i Política territorial, Ana Oregui, el Tinent d’Alcalde de Vitòria, Borja Belandia i la Directora foral de Medi Ambient, Amaia Barredo. Tots ells van coincidir en la important tasca educativa que realitzen aquestes exposicions i altres activitats que promou el centre d’Ataria per conservar l’entorn.


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat