Actualitat

CAZAFIR 2014, la revifada!

Redacció, 8/6/2014 Móra d’Ebre

Una fira de caça amb 25 edicions a l’esquena i una parada (l’any 2013) per manca de expositors i assistents, segurament degut a la persistent crisi que està patint el País i que afecta a tots els sectors.

CAZAFIR ha volgut aquest any 2014 tornar a reprendre la fira, encetant així l’edició XXVI aquest cap de setmana 7 i 8 de juny.

Un dels canvis importants ha estat la modificació de les dates de la fira, per intentar assegurar un bon nombre d’assistents, fent-ho al mes de juny en lloc del mes de setembre, ja que ara és un mes amb poca o nul·la pràctica de caça.

image (9)
Estand del sector

Una de les activitats més atractives de dissabte, tot i la poca assistència de públic, va ser l’exhibició de talles d’escultura amb xerrac i l’exhibició de podencs darrera conill.

En canvi diumenge al matí, l’afluència de visitants va ser constant i els estands anaven rebent visites i es respirava ambient de fira. Cal destacar l’exhibició de gossos d’atura i l’exhibició de gossos de salvament del cos de bombers de la Generalitat.

Les Autoritats han visitat la fira al voltant de les dotze del migdia i han animat a les empreses cinegètiques i als organitzadors a continuar treballant per mantenir la fira viva, coneixedors de la gran oportunitat socioeconòmica que generen aquest tipus d’actes a la zona.

DSC07315
La visita de les Autoritats

L’aturada de l’any passat, ha suposat que aquest any comencés la fira amb una tímida revifada, sobretot d’estands del sector cinegètic, en canvi els estands de productes locals, artesania i de gastronomia deixaven una fira ben vestida.

Esperem que en les properes edicions, la fira agafi l’embranzida d’edicions passades i torni a ser un referent cinegètic català ubicat en una zona meravellosa com és l’Ebre.

DSC07329r
Presntació de CINEGETICAT a les Autoritats

 


Deixa un comentari

gif cinegeticatPublicitat