Racó Gourmet

Enfilat de cabirol amb verdures i bolets de temporada

Jordi Álvarez “Toti” – Manresa – 03/12/2018

En aquesta ocasió, el nostre xef Toti va participar en un taller de cuina on va explicar la seva visió sobre aquest tipus de cuina i va elaborar en directe 3 plats amb carn de caça.

Durant el taller, va deixar ben clar que el col·lectiu de caçadors ha de ser el principal interessat i consumidor de la carn de caça perquè d’aquesta manera la poden fer visible a la resta de la societat. Així que la millor promoció de la carn de caça i els productes de proximitat i km0 passen per la implicació directa del propi col·lectiu.

Ingredients:

200 g de llom de cabirol

50 g de carbassó

50 g de pebrot de Padrón

50 g de rovellons petits

100 g de moniatos escalivats

25 g de maionesa

10 de salsa tonkatsu

Fulla de miso

Pols de cacauet

Recepta:

Netegem el llom de cabirol i el tallem a daus de 2×2.

Tallem el carbassó a daus de 2×2.

Posem una paella al foc i saltegem les verdures i els bolets salpebrats.

Fem amb el moniato escalivat i la nata un cremós amb el vas americà.

Farem els enfilats posant un dau de cabirol i intercalant les verdures i els bolets fins a tenir una brotxeta ben plena.

Barregen la maionesa i la salsa tonkatsu i les posem amb una màniga petita.

Passem per la planxa els enfillats prèviament salpebrats i els deixem al gust. Si els volem més cuits, recomano posar-los al forn.

Disposem en un plat els enfilats i posem damunt tres puntets de maionesa tonkatsu i la pols de cacauet.

Decorem amb la fulla de miso.

Salut i bon profit!

 


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat