Actualitat

Nova batuda de brossa a les Gavarres

Xavier Sala – 16/05/2017 – Cassà de la Selva

Un any més, com ja és habitual, la Societat de Caçadors de Cassà de la Selva (Gironès) ha organitzat una batuda de brossa a les Gavarres, amb la finalitat de tenir uns boscos més nets de deixalles.

Font: Societat de Caçadors de Cassà de la Selva

La tasca consisteix a recollir tot allò que persones incíviques i mal educades llencen al bosc en lloc de portar-ho a la deixalleria. Un cop recollit, se separen i identifiquen els residus per tal de reciclar allò que es pugui i portar a l’abocador allò que no es pugui reciclar.

A la recollida de deixalles organitzada per la societat de caçadors hi col·laboren veïns, excursionistes, agricultors, ADF’s i simpatitzants i ha estat recolzada per l’Ajuntament. Cal destacar que cada any es treuen unes quantitats molt elevades de residus (abocats sense control ni permís; normalment runa d’obra, ampolles, papers i plàstics) i que moltes vegades costa molt de treure-les, ja que estan ubicades en llocs de difícil accés. No obstant això, enguany s’han tret menys tones que l’any passat però encara manca una forta dosi de sensibilització ambiental a una part de la societat.

Així doncs, actuacions com aquestes, encapçalades per caçadors i seguides per altres entitats molt ben coordinades i organitzades entre si fan que tinguem un entorn millor!


Deixa un comentari

MussapPublicitat