Actualitat

Serracanya acull la trobada d’estiu de NARINAN

Redacció – Cardona – 25/06/2016

El grup de joves Narinan, forjat a les xarxes socials de caçadors catalans, ha celebrat durant tot el dia d’avui una de les trobades més esperades: La NARISTIU!

De bon matí, han anat arribant des de diferents punts de la geografia catalana, narinants i narinantes a les instal·lacions del polivalent vedat intensiu de Serracanya, ubicat al terme municipal de Montmajor (Bcn).

El primer que s’ha fet és esmorzar per agafar forces per passar el dia. Després s’han fet diferents grups per realitzar activitats. Mentre uns caçaven la guatlla amb gos de mostra, altres feien tirades al plat, o recorregut de caça i, fins i tot, alguns han provat el misteriós món de la caça amb arc practicant sobre unes movioles.

Al migdia s’ha fet un “ojeo de coloms”, una activitat que quasi ningú del grup havia practicat mai i que ha resultat tot un èxit.

Després d’aguantar durant tot el matí un sol de justícia, s’han reunit tots a la masia per dinar i entre arròs, fideuà, pollastre i botifarra només es feia que parlar de caça i temes relacionats.

Així doncs, un dia carregat d’activitats relacionades amb la caça han regnat a la Naristiu i ja s’està preparant la batuda de senglar d’hivern del grup.

narinan serracanya
NARISTIU 2016

Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat