Actualitat

Suport institucional a la fira del caçador de Solsona

Redacció

Un any més, la Societat de caçadors esportius de Solsona i Comarca han organitzat la fira del caçador.

S’ha consolidat el camp del Serra com a lloc de trobada de la Fira del caçador tot aprofitant la infraestructura de la Fira de Sant Isidre que es va realitzar la passada setmana.

El Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona, El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, la Federació Catalana de Caça i la Diputació de Lleida han donat suport en aquesta fira. La qual cosa reafirma la necessitat d’unir forces per potenciar la figura del caçador com a gestor cinegètic del territori Català.

autoritatsLes autoritats després d’inaugurar la fira

Una trentena d’expositors de gossos de caça, acompanyats de parades d’articles de caça, roba, embotits, pinsos, remolcs, …han vestit la fira i li han donat caliu.

solsona1Primers visitants

El característic esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra va fer que els assistents a la fira poguessin seure i parlar de caça mentre menjaven.

Cal remarcar que el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, a petició de la Societat de caçadors de Solsona i Comarca, va fer una repoblació de conills tot just ara farà un any. Aquesta repoblació es va fer amb criteris tècnics i científics i amb l’ajuda de caçadors de la comarca. Després d’un any, els resultats han estat excel·lents i obren la porta a altres Societats perquè puguin utilitzar els mateixos mètodes per recuperar el conill de bosc. Espècie cinegètica d’alt valor ecològic.

El bon temps primaveral que ha regnat aquest diumenge ha fet que durant el transcurs del matí s’hagin afegit visitants i l’organització estima que han passat per la fira unes 2000 persones.

Si es continua amb aquesta bona organització, la fira del caçador de Solsona i Comarca donarà molt que parlar!

 

 


Deixa un comentari

MussapPublicitat