Actualitat

Tot a punt per la nova edició de Girocaça

Xavier Sala – Girona – 10/05/2017

Aquest dissabte dia 13 de maig de 2017 se celebrarà a Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà) la III edició de GIROCAÇA, la fira del món de la caça i la natura de Girona.

L’Espai Riudaura (davant el teatre municipal), emmarcat en un entorn purament turístic i de molta afluència, tornarà a ser l’escenari d’aquesta esperada fira organitzada per la Territorial de Girona de la Federació de Caça, la Societat de caçadors i la Colla del senglar de Santa Cristina d’Aro i l’Ajuntament del municipi.

Un dels objectius principals d’aquesta fira és donar a conèixer el món de la caça a tothom i deixar constància que el col·lectiu caçador treballa colze a colze amb les diferents entitats que vetllen per mantenir com cal el medi natural. Així, part dels més de 30 expositors vinculats a l’activitat cinegètica, a la Fira hi haurà la presència del Cos d’Agents Rurals, ADF i la secció del Seprona de la Guàrdia Civil.

Pel que fa als gossos, enguany hi haurà la monogràfica del “Club Español del Azul de Gascuña”, on s’exhibiran exemplars d’aquesta raça i se’n valoraran les seves qualitats i estàndards. També es realitzarà el concurs monogràfic de morfologia a càrrec del “Club Español del Beagle”, es farà una demostració amb els gossos retrievers i una demostració de la modalitat de Sant Hubert. Com sempre, es comptarà amb la presència de diferents boxs que s’espera que acullin més de 400 gossos de cacera de diferents races que portaran els caçadors per ensenyar als visitants.

D’altra banda, s’efectuarà la trobada de colles “senglaneres” de la província de Girona, es farà una exhibició de falconeria i es podrà degustar plats elaborats amb carn de caça.

Una bona excusa per sortir i tocar caça sense pólvora!


Deixa un comentari

Genèric CinegeticatPublicitat